Табели во младинските лиги, кадетите се нашата најдобра пласирана екипа

(Фотогалерија) КУЛ – Македонија Ѓ.П (помлади пионери)
03/13/2023
(Фотогалерија) КУЛ – Македонија Ѓ.П, пионерски дуел
03/14/2023

Табели во младинските лиги, кадетите се нашата најдобра пласирана екипа

После комплетирање на 13.коло, правиме преглед на табелите во сите четири младински лиги. Нашата најдобра пласирана екипа се кадетите, кои се наоѓаат на 3.место на табелата со еден бод помалку од второпласираниот и шест помалку од лидерот во лигата.

Погледнете како изгледаат табелите, пред одигрување на 14.коло кое на програмата е претстојниов викенд.

Помлада пионерска Супер лига

Пионерска Супер лига

Кадетска Супер лига

Младинска Супер лига