Распоред на натпревари во Детската Лига на ФФМ

Против Шкупи, во 14.коло на младинската Супер Лига
03/16/2023
Втора последователна победа за ЖФК Истатов Кул, три бода во соочувaњето со ЖФК Борец
03/18/2023

Распоред на натпревари во Детската Лига на ФФМ

Нови натпревари за нашите генерации во рамките на Детската Лига на ФФМ. Нашиот клуб ќе биде активен со вкупно 11 натпревари кои се закажани за претстојниов викенд.

Распоред на натпревари за сабота (18.03)

Генерација 2010

Македонија – Кул  11:30

Генерација 2011

Скупи – Кул 1  12:40

Сарај 1 – Кул 2  13.30

Распоред на натпревари за недела (19.03)

Генерација 2012

Кул 1 – Парк 1  13:30

Кул 2 – Бутел   14:20

Генерација 2013

Кул 1 – Парк 1  09:20

Кул 2 – Парк 2   10:10

Генерација 2014

Албарса – Кул 1  10:10

Кул 2 – Карпошово  11:00

Генерација 2015

Карев – Кул 1  14:20

Кул 2 – Карпошово 1  15:10