Во недела ќе се одигра ново коло во Детската Лига на ФФМ

Продолжуваат натпреварите во Супер Лигата, во рамките на 17.коло ќе играме со Победа од Прилеп
04/20/2023
Без бодови за кадетите и младинците на гостувањето кај Победа
04/21/2023

Во недела ќе се одигра ново коло во Детската Лига на ФФМ

Во недела ќе се одигра ново коло во Детската Лига на ФФМ, за генерациите 2012, 2013, 2014 и 2015.

Распоред на натпревари за недела (23.04)

Генерација 2012

Кул 1 – Милано 1  12:40

Кул 2 – Македонија  13:30

Генерација 2013

Аеродром  2 – Кул 2  10:10

Кул 1 – Аеродром 1  11:00

Генерација 2014

Кул 1 – Шкендија А.  14:20

Генерација 2015

Кул 1 – Грозданоски 1  08:30

Кул 2 – Дрим тим  09:20