Стартуваат елиминациските натпревари во Детската Лига на ФФМ

Следуваат натпревари против Охрид Лихнидос во 19.коло на Супер Лига
05/04/2023
1win Azerbaycan Ba?lan??c Login V? Qeydiyyat Yukle Computational Creativity Lab Keio University Sfc</tg
05/05/2023

Стартуваат елиминациските натпревари во Детската Лига на ФФМ

Од претстојниов викенд стартуваат елиминациските натпревари во Детската Лига на ФФМ.

Распоред на натпревари за сабота (06.05)

Генерација 2010

Кул – Беса  09:30

Генерација 2011

Македонија – Кул 2  11:00

Кул 1 – Напредок  11:50

Распоред на натпревари за недела (07.05)

Генерација 2012

Кул 1- Сарај Старс   13:30

Скупи – Кул 2   15:10

Генерција 2013

Кул 1- Студеничани  09:20

Башкими 1- Кул 2   11:50

Генерација 2014

Башкими – Кул 2   13:30

Кул 1- Карпошово   13:30

Генерација 2015

Кул 1 – Бутел 2  08:30

Грозд. карпош – Кул 2  10:10