Уредник ФК Кул

07/13/2021

Дамјан Ивановски: Среќни сме за пласманот во Супер лигата, Кул ги има најдобрите услови за тренинг во младите категории

Следното наше интервју е со Дамјан Ивановски, играчот кој е роден 2003 година и кој изминатава сезона настапуваше паралелно за кадетите и младинците. Се работи за […]
07/07/2021

Преглед на сезоната за младинците на Кул

Младинците на Кул имаа солидна сезона, откако беа позиционирани на четвртото место, во моментот кога се случи прекин на натпреварите во младинските лиги. Со оглед дека […]
07/05/2021

Со максимален број на освоени бодови, кадетите ја завршија сезоната во лигата

Одлична сезона одигра уште една наша генерација, се работи за кадетите кои завршија на првото место со максимален број на освоени бодови. Познато е дека сезоната […]
07/03/2021

Преглед на постигнатите резултати за пионерите

Пионерите имаа добра сезона, која не финишираше до крајот. Оваа генерација која беше предводена од Един Нурединоски беше во горниот дел од табелата, односно во моментот […]