Уредник ФК Кул

07/07/2021

Преглед на сезоната за младинците на Кул

Младинците на Кул имаа солидна сезона, откако беа позиционирани на четвртото место, во моментот кога се случи прекин на натпреварите во младинските лиги. Со оглед дека […]
07/05/2021

Со максимален број на освоени бодови, кадетите ја завршија сезоната во лигата

Одлична сезона одигра уште една наша генерација, се работи за кадетите кои завршија на првото место со максимален број на освоени бодови. Познато е дека сезоната […]
07/03/2021

Преглед на постигнатите резултати за пионерите

Пионерите имаа добра сезона, која не финишираше до крајот. Оваа генерација која беше предводена од Един Нурединоски беше во горниот дел од табелата, односно во моментот […]
07/01/2021

Доминација на помладите пионери во лигата, преглед на прекинатата сезона, резултати, стрелци….

Нашиот клуб во изминатава сезона се натпреваруваше во втората младинска лига со четири екипи. Познато е дека натпреварувачката сезона 2020/21 не финишираше поради пандемијата со корона […]