Уредник ФК Кул

06/18/2021

Денес одигравме нови натпревари на турнирот во Несебар

Денес продолживме со настапи на турнирот во Несебар, каде одигравме натпревари за пласман. Генерацијата 2010 одигра два натпревари за пласман од 13-18 место. Најпрво утрово се […]
06/17/2021

Несебар: Две победи за КУЛ, триумфи кај генерациите 2006 и 2008

Денес на меѓународниот младински турнир кој се игра во Несебар (Бугарија), три натпревари одиграа екипите на КУЛ. Имаме одличен ден, забележавме две победи и на третиот […]
06/16/2021

Втор натпреварувачки ден на турнирот во Несебар

На вториот натпреварувачки ден на меѓународниот младински турнир во Несебар, Бугарија, денес трите наши екипи одиграа свои натпревари. Први утринава свој натпревар  одиграа,  ФК КУЛ генерација […]
06/15/2021

Два порази на стартот во Несебар

Две генерации на Кул утрово ги одиграа своите први натпревари на меѓународниот турнир во Несебар. Се работи за генерациите родени 2008 и 2010 година. На  двата […]