Уредник ФК Кул

01/21/2021

(ВИДЕО) Прослава 10.години, ФК КУЛ

Јубилеите се моменти кога се сумира постигнатото, се прославува успешната приказна. Таква прослава пред три години организираше нашиот клуб, по повод 10 години постоење. Визијата и […]
01/20/2021

(ФОТО) Генерациите 2005 и 2006 стартуваа со тренинзи

Старт на подготовките за пролетниот дел од сезоната означија и генерациите 2005 и 2006. Вчера, во балонот во Кисела Вода под водство на кондициониот тренер, Никола […]
01/19/2021

(ФОТО) ФК Кул започна со подготовки за пролетниот дел, постепено ќе се темпира формата и физичката подготовка

Нашиот клуб означи старт на подготовките за пролетниот дел од сезоната. Први кои стартуваа беа екипите кои се натпреваруваат во младинските лиги, како и повозрасните петлиња. […]
01/18/2021

Меланија и Ане се дел од зимскиот камп на Македонија У15

Задоволство ни е да ви соопштиме дека две наши девојки се дел од зимскиот камп во Дојран на Македонската женска репрезентација до 15 години, која е […]