Уредник ФК Кул

11/07/2022

Успешно коло во Супер Лигата, КУЛ освои повеќе бодови од Брегалница

Нашиот клуб имаше успешно коло во Супер Лигата, во кое успеа да освои вкупно 7 од максималните 12 бодови во соочувањето со екипата на Брегалница. На […]
11/06/2022

Прв триумф сезонава за пионерите, падна Брегалница на Цементарница

Пионерите стигнаа до победа на натпревар од 7.коло во Супер Лигата против екипата на Брегалница. Натпреварот кој се одигра на Цементарница заврши со наш триумф од […]
11/06/2022

Фисник Љамалари донесе три големи бода, помладите пионери подобри од Брегалница

Помладите пионери на Кул стигнаа до голема победа, на натпревар од 7.коло во помладата Пионерска супер Лига. Денес на Цементарница бевме домаќини на екипата на Брегалница, […]
11/05/2022

Бод за кадетите, младинците поразени на гостувањето кај екипата на Брегалница

Кадетите одиграа со нерешен резултат, додека младинците беа поразени, на натпреварите од 7.коло во Супер Лигата против екипата на Брегалница. Денес нашите екипи гостуваа во Штип […]