COOL детската лига

09/06/2019

Најмладата генерација на FC COOL успешно ја заврши детската лига

11/11/2019

Спортски викенд исполнет со возбудување, насмевски, солзи ….

Фудбалскиот клуб Кул изминатиот викенд изигра дваесетина натпревари со сите генерации  во Детската и Младинската Лига. Викендот беше исполнет со многу интересни и возбудливи спортски натпревари. […]
10/20/2021

Рестарт на „Детската лига КУЛ“, повторно многу натпревари, дружба и фудбалско уживање

Продолжуваме со „Детската лига КУЛ“,  нашиот клуб ја реактивира детската лига која ја организиравме и за жал поради пандемијата моравме да ја прекинеме кога беа прекинати […]