Вести

09/11/2019

Резултати од Кул Куп 2019

Во прилог, резулатите од финалните натпревари и победниците на Кул Куп 2019 во сите генерации.
09/13/2019

Фотогалерија од Кул Куп 2019

Кул Куп 2019 имаше многу возбудувања, турнирот го одбележаа детските насмевки неизвесноста на натпреварите во сите генерации. Нашиот фотограф одбра дваесетина фотографии кои заслужуваат да бидат […]
10/12/2019
Генерација 2005

ФК КУЛ СЕ ПЛАСИРАШЕ ВО 1/4 ФИНАЛЕ НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

Фудбалскиот клуб Кул се пласираше во 1/4 финале на КУП на Македонија за генерација 2005 и 2006. Во 1/8 финалните натпревари ФК Кул генерација 2005 го […]
10/14/2019

Кул Куп 2019 (ВИДЕО)