Видео

05/11/2019

ФК Кул – натпревари (ВИДЕО)

09/05/2019

КУЛ КУП 2019 (ВИДЕО)

07/08/2020

(ВИДЕО) Репортажа од еден тренинг на ФК Кул

Во продолжение ви носиме ново видео на нашиот „јутуб-канал“. Станува збор за репортажа од еден тренинг на ФК Кул, кога на гости ни беше ТВ-екипата на […]
07/10/2020

(ВИДЕО) Националниот ТВ-сервис, МТВ гостин на ФК КУЛ

Добриот глас далеку се слуша, па така често на нашите активности имаме посета од ТВ-екипи кои сакаат да направат видео-приказна за нашата успешна работа. На гости […]