COOL ДЕТСКА ЛИГА

Во тек е детската лига COOL, која успешно се реализира секоја недела и во која учествуваат фудбалски клубови од територијата на Скопје. Децата меѓусебно се натпреваруваат, дружат, разменуваат искуства, како и тренерите, што е од голема корист за тимовите. За гледачите се овозможени интересни натпревари, а за тие кои не се во можност да присуствуваат на натпреварите, а сепак сакаат да бидат во тек овозможено им е да проследат дел од натпреварите во видеата кои се објавуваат на социјалните мрежи и веб страната на Фудбалскиот Клуб Кул, како и интересните моменти доловени со фотографирање.

НАЈНОВИ ВЕСТИ ОД COOL ДЕТСКА ЛИГА

10/20/2021

Рестарт на „Детската лига КУЛ“, повторно многу натпревари, дружба и фудбалско уживање

Продолжуваме со „Детската лига КУЛ“,  нашиот клуб ја реактивира детската лига која ја организиравме и за жал поради пандемијата моравме да ја прекинеме кога беа прекинати […]
11/11/2019

Спортски викенд исполнет со возбудување, насмевски, солзи ….

Фудбалскиот клуб Кул изминатиот викенд изигра дваесетина натпревари со сите генерации  во Детската и Младинската Лига. Викендот беше исполнет со многу интересни и возбудливи спортски натпревари. […]
09/06/2019

Најмладата генерација на FC COOL успешно ја заврши детската лига

ЗАЧЛЕНИ СЕ!!!