Видео

03/28/2021

Продолжува серијата на победи за кадетите, Кул подобар во дуелот со Скопје

Кадетите на Кул стигнаа до десеттата последователна победа во лигата. На „Цементарница“ нашите надежи беа подобри од екипата на Скопје. Конечниот резултат гласеше 4:2 (1:0). Тренерот […]
09/05/2019

КУЛ КУП 2019 (ВИДЕО)

05/11/2019

ФК Кул – натпревари (ВИДЕО)