УПИСИ, ПРОГРАМИ И ПЛАНОВИ

Тренинзите во ФК Кул ги одржуваат 12 лиценцирани тренери по специјални програми адаптирани според возраста. Го следиме индивидуалниот напредок на сите деца

ВИДИ ПОВЕЌЕ

СПОРТСКИ
ТЕРЕНИ

Поседуваме 4 спортски терени на повеќе локации во Скопје и ги користиме во текот на денот и во вечерните часови. Терените се идеални за работа со млади и повозрасни категории.

ВИДИ ПОВЕЌЕ

КАМПОВИ И АКТИВНОСТИ

Летниот период организираме летни кампови во Неи Пори и Паралија, Грција и во Охрид. Ја формиравме детската лига COOL, која веќе девета година успешно се реализира

ВИДИ ПОВЕЌЕ

НАШИТЕ
ШАМПИОНИ

За сите наши десегашни успеси можете да се информирате на линкот подолу. БЛАГОДАРНОСТ ДО СИТЕ ИСКРЕНИ ПРИЈАТЕЛИ КОИ НЕ БОДРЕА И ВЕРУВАА ВО НАС !!!!

ПОВЕЌЕ

ВИДЕО


12/12/2022

(Фото+Видео) Од дуелот на кадетите во Будимпешта

ФК КУЛ се наоѓа во посета на Унгарија, каде вчера одигра пријателски натпревар со една од подобрите фудбалски академии во Будимпешта, се работи за тимот на […]

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО
НАШИОТ СТРУЧЕН ТИМ

ЗАЧЛЕНИ СЕ!!!