ФК КУЛ Пандев

02/25/2021

ФК Кул продолжува “сам” да чекори по патот на успехот

Фудбалскиот клуб Кул е клуб кој постои 13 години и во него членуваат околу 450 млади фудбалери. За целокупната беспрекорна работа во клубот се вработени 19 […]
04/22/2020

Индивидуални методи за тимски успеси

За  вистинските спортисти, најважно е  одржувањето на кондицијата, изнаоѓање на импровизирани услови за работа и полезно искористување на маалските игралишта.  Младинските екипи на ФК ,,Кул”,  ги […]
04/22/2020

Подготовка на терените за продолжување на сезоната

Луѓето, задолжени за одржување на тревната површина на стадионите на ФК. ,,Кул” , ја искористија паузата за  средување на теренот.  Со тоа,  се надминати  потешкотиите при […]
02/22/2020

Прв турнир за екипата на ЖФК “КУЛ”

  Женската екипата на “Кул” прв пат учествува на турнир. ЖФК “Кул” првото искуство го стекнаа со учество на IV – от Меѓународен турнир – “Куп […]