Прославата на јубилејот, 10 години ФК КУЛ (Фотогалерија)

(ФОТОГАЛЕРИЈА) Генерациите 2003 и 2004 после подолга пауза го почуствуваа теренот, нашите надежи се вратија на тренинг
07/03/2020
(ФОТО) Голманско загревање со Андреј Ројчинов и Мартин Цветковски
07/04/2020

Прославата на јубилејот, 10 години ФК КУЛ (Фотогалерија)

Јубилеите се моменти кога се сумира постигнатото, се прославува успешната приказна. Таква прослава пред три години организираше нашиот клуб, по повод 10 години постоење.

Визијата и сонот стана реалност, една деценија труд на нашиот клуб и структурите во него донесоа голем број на талентирани играчи на сцената. Погледнете ја нашата прослава на која имавме неколку стотина гости, лица од македонската спортска и фудбалска јавност. Пријатели на нашиот клуб и членови.