Распоред на пријателски натпревари за претстојниов викенд

Висока победа за ФК КУЛ генерација 2012 на „контролката“ со Сарај
12/17/2020
Митревски, Бундалески и Богданоски добија повик за националната репрезентација до 16 години која ќе одработи тренинг камп во Дојран
12/20/2020

Распоред на пријателски натпревари за претстојниов викенд

Контролни натпревари кои се закажани за претстојниов викенд:

Распоред на натпревари за сабота (19.12) кои ќе се одиграат во Балонот во Кисела Вода

Генерација 2008: ФК Кул-Кисела Вода – ФК Скопско Поле (10:00)

Генерација 2010: ФК Кул-Кисела Вода – ФК Кул-Кисела Вода (11:00)

Генерација 2014/15: ФК Кул-Карпош – ФК Кул-Кисела Вода  (12:00)

Распоред на натпревари за сабота кои ќе се одиграат на „Цементарница“

ФК Кул (2009) – ФК Кул (2009)  12:00

ФК Кул (2011) – ФК Кул (2012)  12:00

 

ЖФК Фудбал Старс – ЖФК Кул  13:00 ( Кочани)

 

Распоред на натпревари кои ќе се одиграат во недела (20.12) во балонот на ФК Мондано

Генерација 2013: ФК Кул – ФК Карев  (10:00)

Генерација 2013: ФК Кул – ФК Мондано  (10:00)