(ФОТО) Генерациите 2005 и 2006 стартуваа со тренинзи

(ФОТО) ФК Кул започна со подготовки за пролетниот дел, постепено ќе се темпира формата и физичката подготовка
01/19/2021
(ВИДЕО) Прослава 10.години, ФК КУЛ
01/21/2021

(ФОТО) Генерациите 2005 и 2006 стартуваа со тренинзи

Старт на подготовките за пролетниот дел од сезоната означија и генерациите 2005 и 2006. Вчера, во балонот во Кисела Вода под водство на кондициониот тренер, Никола Родиќ, нашите надежи го одработија својот тренинг.

Помладите пионери се лидери во лигата, освојувајќи максимален број на освоени бодови во првиот дел од сезоната. Со оглед дека е почеток на зимските подготовки, ќе се работи постепено на враќање на формата и кондициската подготовка.

Погледнете фотографии од вчерашниот тренинг на генерациите 2005 и 2006.