(ФОТО) Прв собир во новата година за генерација 2007, Никола Карчев се запозна со играчите

Никола Родиќ: ФК КУЛ е клуб во голем подем и со начинот на кој функционира и расте, сигурен сум дека ќе стане еден од најголемите расадници на млади фудбалери во државата
01/30/2021
(ВИДЕО) Тест за моменталната аеробна издржливост на генерација 2007
02/01/2021

(ФОТО) Прв собир во новата година за генерација 2007, Никола Карчев се запозна со играчите

Во текот на вчерашниот ден својот прв собир во новата година го имаше генерацијата 2007. Во иднина нивен предводник ќе биде Никола Карчев, кој имаше можност да се запознае со играчите.

На првиот тренинг се испитуваше моменталата аеробна издржливост на играчите, таканаречениот „BEEP TEST“ кој се изведува под водство на кондициониот тренер, Никола Родиќ. За секој играч поедично се запишуваа постигнатите резултати според кои ќе биде  изготвена програмата во чии што рамки секој играч ќе го добие соодветното тренажно оптоварување.

Како изгледаше тоа можете да погледнете од следниве фотографии.