(Фотогалерија) Генерација 2010 одигра контролен натпревар со Њу Старс

(Фотогалерија) ФК КУЛ-Вардар генерација 2007
05/17/2021
ФК КУЛ ќе земе учество на силен меѓународен турнир во Несебар
05/18/2021

(Фотогалерија) Генерација 2010 одигра контролен натпревар со Њу Старс

Генерацијата 2010 одигра контролен натпревар против екипата на Њу Старс кој го доби во своја корист. Одлична игра прикажаа момците на Мики Тодоровски кои дадоа максимум на теренот.

Погледнете фотографии од натпреварот кој се одигра на теренот на Локомотива.