Пионерските екипи гостуваат во Тетово, кадетите и младинците се домаќини на Ренова

(ФОТО) ЖФК КУЛ без бодови од натпреварот против ЖФК Скопје
12/08/2021
Одложените натпревари со екипата на Ренова добија нови термини
12/13/2021

Пионерските екипи гостуваат во Тетово, кадетите и младинците се домаќини на Ренова

Нашиот клуб ги продолжува натпреварите во младинските лиги, откако во претходното коло бевме слободни, во рамките на 10.коло се среќаваме со екипата на на Ренова од Тетово.

Во недела (12.12), пионерските екипи ќе гостуваат во Тетово кај екипата на Ренова. Натпреварите ќе се одиграат во термините од 09:30 и 11:30 часот на „Игралиштето на АМС СЦ“

Во сабота (11.12) сме домаќини на Ренова, со кадетите и младинците. Овие натпревари се закажани да започнат од 11:00 и 13:00 часот на стадионот „Цементарница“

Очекуваме интересни натпревари и секако позитивен скор на натпреварите со тетовската екипа. Ова ќе биде и последно есенско коло.