Во рамките на 3.коло ќе играме против Шкупи, во обид за први победи сезонава

15 ГОДИНИ КУЛ, ОД СКРОМНИ ПОЧЕТОЦИ ДО БРЕНД ЗА МЛАДИ КАТЕГОРИИ
09/28/2022
Распоред на натпревари за 4.коло во Детската Лига на ФФМ
09/29/2022

Во рамките на 3.коло ќе играме против Шкупи, во обид за први победи сезонава

Пионерските екипи во сабота (01.10) ќе ги бараат првите бодови сезонова, на домашното соочување со екипата на Шкупи, додека кадетите и младинците истиов ден во Бутел ќе гостуваат на овој противник, во обид да стигнат до први победи во новата натпреварувачка сезона.

Натпреварите на пионерските екипи во сабота ќе се одиграат на Цементарница, со почеток од 10:00 и 12:00 часот, додека кадетите и младинците ќе стартуваат во термините од 13:00 и 15:00 часот на теренот во населбата Бутел.