Распоред на натпревари за 4.коло во Детската Лига на ФФМ

Во рамките на 3.коло ќе играме против Шкупи, во обид за први победи сезонава
09/29/2022
Стартува Регионалната Скопска Лига, во првото коло КУЛ е домаќин на Аеродром
09/30/2022

Распоред на натпревари за 4.коло во Детската Лига на ФФМ

За претстојниов викенд не очекуваат нови натпревари во рамките на Детската Лига. На терените на ФФМ, нашиот клуб ќе одигра вкупно 11 натпревари.

Распоред на натпревари за сабота (01.10)

Генерација 2012

Њу Старс 1- Кул 1   10:10

Македонија – Кул 2   11:00

Генерација 2013

Кул 1- Башкими 1   12:40

Кул 2- Албион          13:30

Генерација 2014

Кул 2- Железарец   08:30

Кул 1-Партизан 1    09:20

Генерација 2015

Кул 1- Парк 1   15:10

Кул 2- Парк 2   16:00

Распоред на натпревари за недела (02.10)

Генерација 2010

Њу Старс- Кул   08:30

Генерација 2011

Милано- Кул 1   09:20

Кул2- Сарај 1     10:10