Кадетите стигнаа до второто место, како изгледаат табелите во сите четири лиги

Преглед на резултатите од 14.коло во младинските лиги
03/20/2023
(Фотогалерија) КУЛ – Грозданоски ( помлади петлиња)
03/22/2023

Кадетите стигнаа до второто место, како изгледаат табелите во сите четири лиги

Како изгледаат табелите во сите четири младински лиги после одиграното 14.коло. Кадетите продолжуваат со победничката серија која ги донесе на второто место на табелата.

Помлада пионерска Супер лига

Пионерска Супер лига

Кадетска Супер лига

Младинска Супер лига