(Фотогалерија) КУЛ – Грозданоски ( помлади петлиња)

Кадетите стигнаа до второто место, како изгледаат табелите во сите четири лиги
03/21/2023
Претстојниов викенд ќе се одигра ново коло во Детската Лига на ФФМ
03/23/2023

(Фотогалерија) КУЛ – Грозданоски ( помлади петлиња)

Фотогалерија од натпреварот во Регионалната Скопска Лига, меѓу екипите на Кул и Грозданоски кај генерацијата 2009. Натпреварот заврши во наша корист со резултат 3:0 (1:0).