Стартува новата натпреварувачка сезона во Детската Лига на ФФМ

Пласман на нашите екипи на „КУЛ КУП 2023“ и преглед на постигнатите резултати за нашиот клуб на последниот натпреварувачки ден
09/11/2023
Распоред на натпревари за второто коло во Детската Лига на ФФМ
09/21/2023

Стартува новата натпреварувачка сезона во Детската Лига на ФФМ

Од претстојниов викенд стартува натпреварувачката сезона 2023/24 во рамките на Детската Лига на ФФМ. Нашиот клуб ќе се натпреварува сезонава во сите возрасни категории.

Распоред на натпревари за сабота (16.09.2023)

Генерација 2011

Милано – Кул 1  08:30

Парк 2 – Кул 2    09:30

Генерација 2012

Кул 1 – Лепенец   08:30

Куманово – Кул 2  11:00

Распоред на натпревари за недела (17.09.2023)

Генерација 2013

Кул 1 – Фортуна  08:30

Пандев јуниор – Кул 2   11:50

Генерација 2014

Кул 1 – Пандев Јуниор   09:20

Кул 2 – Драчево   12:40

Генерација 2015

Кул 1 – Дрим тим  08:30

Кул 2 – Глигоров  10:10

Генерација 2016

Кул 1 – Скупи  12:40

Кул 2 – Сарај Старс  13:30