Распоред на натпревари за второто коло во Детската Лига на ФФМ

Стартува новата натпреварувачка сезона во Детската Лига на ФФМ
09/14/2023
Нашиот клуб во друштво на Хајдук, Динамо Загреб, Осијек, Ријека, на турнир во Макарска
09/25/2023

Распоред на натпревари за второто коло во Детската Лига на ФФМ

Нови натпревари во Детската Лига на ФФМ ни следат за претстојниов викенд. Нашиот клуб ќе одигра вкупно 12 натпревари.

Распоред на натпревари за сабота  (23.09)

Генерација 2011

Кул 2- Форца 2   08:00

Њу Старс – Кул 1  10:00

Генерација 2012

Албион – Кул 2   09:40

Кул 1- Карев      10:30

Распоред на натпревари за недела (24.09)

Генерација 2013

Кул 1 – Форца 1  08:50

Кул 2 – Парк 2     10:30

Генерација 2014

Кул 1 – Шкупи 1   08:50

Кул 2 – Форца 2   18:00

Генерација 2015

Карев 1 – Кул 1  13:00

Карев 2 – Кул 2   13:50

Генерација 2016

Кул 2 – Глигоров  12:10

Кул 1 – Карев 1     13:00