(ВИДЕО) Репортажа од меѓународниот турнир „Кул Куп 2019“

Петар Трпевски: На мојот седми роденден беше првиот тренинг во Кул, клуб кој од првиот ден ми остави голем впечаток
07/06/2020
Статистика за генерациите на ФК Кул кои беа дел од младинските лиги, во кои периоди од натпреварите постигнувавме најмногу голови
07/07/2020

(ВИДЕО) Репортажа од меѓународниот турнир „Кул Куп 2019“

Изминатата есен, се одржа петтиот по ред Меѓународен турнир во фудбал кој го организира нашиот клуб. „Кул Купот-2019“  се играше на терените на Цементарница и „Арена Кул“ во Кисела Вода. На него учествуваа 80 екипи од Македонија и од странство. Во продолжение погледнете репортажа од истиот, на видеото прикачено на нашиот Јутуб-канал.

*Од денес ФК Кул ќе има свој официјален јутуб-канал на кој ќе бидат достапни видео-вести за нашите активности.