(Фотогалерија) Победа на првиот контролен меч за генерација 2009 на ФК Кул

Ретроспектива на сезоната 2019/20 за генерацијата 2011 која настапи на три турнири
07/14/2020
Два златни и еден сребрен медал за момчињата од генерација 2010 во сезоната 2019/20
07/15/2020

(Фотогалерија) Победа на првиот контролен меч за генерација 2009 на ФК Кул

Генерацијата 2009 предводена од Ѓорѓија Нешовски го имаше првиот контролен натпревар. Нашите млади надежи беа подобри од екипата на Скупи, меч кој се одигра на теренот на Локомотива во населбата Карпош 3.

Погледнете ја фотогалеријата од овој контролен дуел