(Фотогалерија) Помладите пионери одржаа тренинг на теренот на Цементарница

(ФОТО) Само еден гол го реши победникот, ФК Кул минимално поразен од ФК Прилеп Тони, на пријателски натпревар
07/19/2020
(Фотогалерија) Одличен натпревар за нашите млади надежи против ФК Прилеп Тони, актуелен Шампион на Македонија, кај генерација 2009
07/20/2020

(Фотогалерија) Помладите пионери одржаа тренинг на теренот на Цементарница

Помладите пионери на ФК Кул продолжуваат со тренинзи и подготовки за новата натпреварувачка сезона.

Ви пренесуваме фотографии од тренинг одржан на теренот на Цементарница.