Откажани се контролните натпревари со екипата на Брегалница

Александар Богданоски со одлични бројки во изминатава сезона, прв стрелец за генерација 2005 и втор во генерација 2004
07/23/2020
Андреј Николовски: Кул е еден од ретките клубови во нашата држава кој е одлично организиран, имам голема желба да станам успешен фудбалер
07/25/2020

Откажани се контролните натпревари со екипата на Брегалница

Ве известуваме дека планираните контролни натпревари закажани за претстојниов викенд со екипата на Брегалница, истите дека се откажани.

Штип е ново потенцијално жариште на корона вирусот, па по договор на двата клуба пријателските натпревари со генерациите 2003, 2004, 2005 и 2006 се одложени.