(Фотогалерија) Тренинг на генерација 2007 под водство на Ѓорѓија Нешовски

Највисоките победи за младинските екипи на ФК Кул во изминатата сезона, како и стрелците на головите
08/07/2020
(Фотогалерија) Нурединоски одржа активационен базичен тренинг со генерацијата 2003/04
08/08/2020

(Фотогалерија) Тренинг на генерација 2007 под водство на Ѓорѓија Нешовски

Генерацијата 2007 продолжува со напорните тренинзи и подготовки во пресрет на новата натпреварувачка сезона. Вчера оваа генерација под водство на новиот предводник, Ѓорѓија Нешовски го одработија својот тренинг во балонот, во населбата Кисела Вода. Се работеше пред се, на физичката подготовка на екипата.

Како изгледаше истиот погледнете во продолжение од нашите фотографии.