(Фотогалерија) Нурединоски одржа активационен базичен тренинг со генерацијата 2003/04

(Фотогалерија) Тренинг на генерација 2007 под водство на Ѓорѓија Нешовски
08/08/2020
(Фотогалерија) Генерација 2009 на ФК Кул напорно тренира и ја темпира формата
08/09/2020

(Фотогалерија) Нурединоски одржа активационен базичен тренинг со генерацијата 2003/04

Утрово на теренот на Цементарница, тренинг одржа и генерацијата на ФК Кул, составена од играчи кои се родени 2003 и 2004 година. Нивниот предводник, Един Нурединоски, се реши за еден поинаков пристап од претходните, односно утрово момците одработија активационен базичен тренинг.

Играчите ја проследија програмата која им ја прикажа нивниот тренер, па без проблеми и успешно ја одработија до крајот. Како тоа изгледаше, можете да погледнете од следнава фотогалерија.