(Фотогалерија) Генерација 2009 на ФК Кул напорно тренира и ја темпира формата

(Фотогалерија) Нурединоски одржа активационен базичен тренинг со генерацијата 2003/04
08/08/2020
УПИСИ!!! ФК Кул врши упис на нови членови, бидете дел од фудбалската школа со најбогата инфраструктура, три локации, екипиран стручен штаб и професионален начин на работа
08/10/2020

(Фотогалерија) Генерација 2009 на ФК Кул напорно тренира и ја темпира формата

Генерацијата 2009 напорно тренира и ја темпира формата. Под водство на нивниот тренер, Ѓорѓија Нешовски, нашите млади надежи одработија уште еден квалитетен тренинг.

Погледнете фотографии од вчерашниот тренинг на оваа генерација.