Повозрасните ги победија помладите, на меѓусебен контролен меч одигран на Локомотива

(Фотогалерија) Генерацијата 2008 на ФК Кул се подготвува за новата сезона
08/22/2020
(Фотогалерија) Генерацијата 2005 подобра од генерација 2006 на контролен меч
08/22/2020

Повозрасните ги победија помладите, на меѓусебен контролен меч одигран на Локомотива

Утрово на теренот на Локомотива, меѓусебен контролен натпревар одиграа генерациите 2005 и 2006 на ФК Кул. Како победник излезе генерацијата 2005, која се покажа како подобар противник на теренот.

Многу повеќе фотографии од утринскиот дуел, ќе можете да погледнете денес, на нашиот веб сајт.