(Фотогалерија) Генерацијата 2008 на ФК Кул се подготвува за новата сезона

ФК Карев е следен противник во подготвителниот период за генерациите 2010 и 2011 на Кул
08/21/2020
Повозрасните ги победија помладите, на меѓусебен контролен меч одигран на Локомотива
08/22/2020

(Фотогалерија) Генерацијата 2008 на ФК Кул се подготвува за новата сезона

На теренот на Локомотива, тренинг одржа генерацијата 2008. Се очекува во наредниот период и полека да се комлетира оваа генерација и сериозно да се работи во подготвителниот период. Со оглед дека долго време оваа генерација беше надвор од терените, тренерот, Мики Тодоровски, на вчерашниот тренинг работеше повеќе на физичката подготовка на екипата

Погледнете фотографии од тренингот на генерација 2008.