(Фотогалерија) Генерацијата 2005 подобра од генерација 2006 на контролен меч

Повозрасните ги победија помладите, на меѓусебен контролен меч одигран на Локомотива
08/22/2020
Поради пандемијата, откажан меѓународниот фудбалски турнир „КУЛ КУП 2020“
08/23/2020

(Фотогалерија) Генерацијата 2005 подобра од генерација 2006 на контролен меч

Генерацијата 2005 излезе како победник на меѓусебен контролен меч против генерацијата 2006 на Кул. Дуелот се одигра на теренот на Локомотива и заврши во корист на повозрасните.

Во продолжение погледнете фотогалерија од утринскиот натпревар.