(Фотогалерија) Тренинг со нашите најмлади членови

Повозрасните петлиња и помладите пионери на Кул утре патуваат за Куманово, каде ќе одиграат контролни мечеви со Милано
08/24/2020
(ФОТО) Победи на контролните дуели против Карев за две генерации на Кул
08/25/2020

(Фотогалерија) Тренинг со нашите најмлади членови

Тренерот Мики Тодоровски, на теренот „Локомотива“ одржа тренинг со мешана група на дечиња, родени 2011/12/13/14 година. Тоа се нашите најмлади членови, а нивните насмевки се мотивација за напорно да работиме.

Погледнете фотографии од тренингот