Претстојниов викенд не очекуваат шест контролни натпревари

Победа за генерација 2007 на Кул, совладана Македонија Ѓ.П на контролен меч
09/03/2020
(ФОТО) Најмладите членови на ФК КУЛ, генерација 2012 и помали вредно тренираат
09/05/2020

Претстојниов викенд не очекуваат шест контролни натпревари

Во претстојниов викенд кој ни следува, фудбалската школа на Кул ќе одигра вкупно шест контролни натпревари. Настапи ќе забележат генерациите 2005, 2006, 2008, 2009, 2010 и 2012. Екипата на Драчево Јуниор ќе биде противник за пет генерации на Кул, додека со Работнички ќе одиграме еден меч.

Термините и саатниците на одигрување мечеви се следниве:

ФК Кул (2006) ФК Драчево  ( сабота) 09:00 часот ( ЛОКОМОТИВА)

ФК Кул (2009) – ФК Драчево ( сабота) 10:30 часот ( ЛОКОМОТИВА)

ФК Кул ( 2012) – ФК Драчево ( сабота)  10:00 часот ( БАЛОН-КИСЕЛА ВОДА)

ФК Кул ( 2005) – ФК Работнички  ( недела)  08:30 часот ( ЛОКОМОТИВА)

ФК Кул ( 2008) – ФК Драчево ( недела)  09:00 часот ( ДРАЧЕВО)

ФК Кул ( 2010) – ФК Драчево ( недела)  09:00 часот ( ДРАЧЕВО)