(ФОТО) Најмладите членови на ФК КУЛ, генерација 2012 и помали вредно тренираат

Претстојниов викенд не очекуваат шест контролни натпревари
09/04/2020
ФК КУЛ генерација 2006 одигра реми со Драчево
09/05/2020

(ФОТО) Најмладите членови на ФК КУЛ, генерација 2012 и помали вредно тренираат

Вчера  во  балонот во Кисела Вода  имаа тренинг најмладите членови на ФК Кул, момчињата родени 2012 и помали. Во продолжение неколку фотогpафии од нашите најмлади надежи.