(ВИДЕО) ФК КУЛ генерација 2006 на „мегдан“ со Драчево

(ФОТО) Генерација 2005 работи под будното око на Божиноски
09/08/2020
Женскиот тим на КУЛ доби покана од „Американската амбасада“ за средба со селекторот на светскиот шампион
09/09/2020

(ВИДЕО) ФК КУЛ генерација 2006 на „мегдан“ со Драчево

ФК КУЛ генерација 2006 одигра пријателски дуел со тимот на ФК Драчево, од истиот погледнете краток видео извештај од најинтересните моменти.