Нови пет контролни дуели за екипите на ФК Кул, во Скопје ќе пристигне тимот на Гостивар, кадетите патуваат за Куманово

(Фотогалерија) Генерациите 2008 и 2011 одиграа пријателски натпревари со екипата на Отоман
09/15/2020
Победа за пионерите на ФК КУЛ, на гостувањето кај екипата на Милано
09/15/2020

Нови пет контролни дуели за екипите на ФК Кул, во Скопје ќе пристигне тимот на Гостивар, кадетите патуваат за Куманово

Во текот на утрешниот ден се закажани нови пријателски натпревари. Екипата на Гостивар ќе пристигне во Скопје со четири генерации, а натпреварите ќе се одиграат на три различни терени.

Терените и саатниците на започнување натпреварите се следниве:

ФК КУЛ (2006) – ФК Гостивар ( ЦЕМЕНТАРНИЦА)  17:30

ФК КУЛ (2008) – ФК Гостивар ( ЛОКОМОТИВА)       17:00

ФК КУЛ (2009) – ФК Гостивар ( ЛОКОМОТИВА)       17:00

ФК КУЛ (2010) – ФК Гостивар ( НОВО ЛИСИЧЕ)       20:00

Уште една генерација на Кул ќе биде активна во среда, тоа се кадетите кои патуваат за Куманово, каде силите ќе ги одмерат со истоимената екипа. Дуелот е предвиден да стартува во терминот од 09:30 часот.