(Фотогалерија) Погледнете како „растевме“ изминативе 13.години низ 180.фотографии

СРЕЌЕН 13-ТИ РОДЕНДЕН ФУДБАЛСКА ШКОЛА КУЛ
09/27/2020
Генерациите 2005 и 2006 во текот на утрешниот ден ќе одиграат контролни натпревари
09/29/2020

(Фотогалерија) Погледнете како „растевме“ изминативе 13.години низ 180.фотографии

Денес, ФК КУЛ прославува 13.години од формирањето. На овој ден во 2007 година се „роди“ идејата за формирање на фудбалска школа. Започнавме со мал број на членови, полека чекоревме , а како изминуваа годините се искачувавме за скалило погоре, за денес да станеме бренд за млади категории во Македонија. Во продолжение ве носиме на „патување“ долго 156 месеци, низ околу 180 фотографии од нашето растење низ годините наназад.