Распоред за пријателските дуели на ФК Кул кои се играат викендов

Нашите дами во сабота ќе бидат домаќини на ЖФК Фудбал Старс од Кочани
10/01/2020
ФК КУЛ генерација 2007 поразена минимално од Еуроспорт на дуел во кој имавме многу шанси
10/03/2020

Распоред за пријателските дуели на ФК Кул кои се играат викендов

Викендов не очекува богата програма на пријателски дуели, нашите момци играат девет средби. Истите ќе се играат во сабота и недела. Распоредот на натпреварите е следен:

САБОТА (3.октомври)

-КУЛ-Њу Старс генерација 2005 8:30 часот (Локомотива)

-КУЛ-Њу Старс генерација 2004 10:00 часот (Локомотива)

-КУЛ-Њу Старс генерација 2003 11:30 часот (Локомотива)

-КУЛ-ФК Лепенец 2011 9:00 часот (Цементарница)

–Еуроспорт -КУЛ 2009 10:30 часот (Куманово)

-Еуроспорт-КУЛ  2007 9:30 часот (Куманоо)

НЕДЕЛА (4. октомври)

-КУЛ-Еуро Спорт  2012 9:00 часот (Балон К.Вода)

-КУЛ-Работнички  2008 11:30 часот (Локомотива)

-Работнички-КУЛ 2010 9:00 (Градски Парк)