(ВИДЕО) Нашиот играч, Константино Горгиовски гостуваше во спортската емисија „Полн погодок“

Избраниците на Нурединоски со голем пресврт ја победија Македонија Ѓ.П, кадетите триумфираа на контролен дуел
10/07/2020
Голем број на пријателски дуели за младите екипи на ФК КУЛ
10/09/2020

(ВИДЕО) Нашиот играч, Константино Горгиовски гостуваше во спортската емисија „Полн погодок“

Во спортската емисија „Полн погодок“ беше поканет еден член на нашиот клуб. Станува збор за  Константино Горгиовски, кој е еден од поистакнатите наши поединци во генерацијата родени 2006 година.

Гостувањето на нашиот фудбалер во емисијата започнува од 11.минута и 25.секунда од видеото.