Голем број на пријателски дуели за младите екипи на ФК КУЛ

(ВИДЕО) Нашиот играч, Константино Горгиовски гостуваше во спортската емисија „Полн погодок“
10/08/2020
Победа за генерација 2010 на ФК КУЛ на контролниот натпревар со екипата на Виктори
10/09/2020

Голем број на пријателски дуели за младите екипи на ФК КУЛ

Во наредниве два дена не очекуваат голем број на пријателски натпревари со младите екипи. Вкупно десет дуели ќе одиграат генерациите на ФК Кул. Две екипи ќе патуваат за Кавадарци, каде ќе одиграат натпревари со екипата на Тиквеш, додека останатите ќе играат во Скопје.

Распоред на натпревари за петок ( 09. октомври)

ФК КУЛ (2013) – ФК Виктори ( БАЛОН-ГУЦ)  18:00

ФК КУЛ (2010) – ФК Виктори ( БАЛОН-ГУЦ)  19:00

Распоред на натпревари за сабота ( 10. октомври)

ФК Тиквеш – ФК КУЛ (2006) ( ТЕРЕН МАРЕНА, КАВАДАРЦИ)  10:00

ФК Тиквеш – ФК КУЛ (2007) ( ТЕРЕН МАРЕНА, КАВАДАРЦИ)  12:00

ФК КУЛ (2005) – ФК Работнички ( ГОРНО ЛИСИЧЕ)  15:00

ФК КУЛ (2004) – ФК Тетекс ( ЛОКОМОТИВА)  11:00

ФК КУЛ (2002/03) – ФК Тетекс ( ЛОКОМОТИВА)  13:00

ФК Скупи – ФК КУЛ (2008)  ( БУТЕЛ)  09:00

ФК Скупи – ФК КУЛ (2011-ЛИСИЧЕ)  ( БУТЕЛ)  10:00

ФК Скупи – ФК КУЛ (2011-КАРПОШ)  ( БУТЕЛ)  11:00