Пријателски натпревари за ФК Кул против екипата на Дрим Тим

Познат распоредот на одигрување натпревари за екипите на ФК КУЛ во втората лига
10/16/2020
Убедлива победа за генерација 2012 во дуелот со Дрим Тим
10/17/2020

Пријателски натпревари за ФК Кул против екипата на Дрим Тим

Неколку екипи на ФК КУЛ претстојниов викенд ќе бидат активни со одигрување на контролни натпревари. Наш противник ќе биде екипата на Дрим Тим, додека меѓусебен натпревар ќе одиграат генерациите 2006 и 2007 на Кул.

Распоред на натпревари за сабота (17.10)

ФК КУЛ (2012) – ФК Дрим Тим  10:00 ( БАЛОН-КИСЕЛА ВОДА)

ФК КУЛ (2006)ФК КУЛ (2007)  08:30 ( ЛОКОМОТИВА)

Во сабота во балонот во Кисела Вода ќе гледаме натпревар на женскиот тим против машкиот тим составен од играчи кои се родени 2010 година. Дуелот ќе стартува во терминот од 11:00 часот.

Распоред на натпревари за недела (18.10)

ФК КУЛ (2009) – ФК Дрим Тим  13:00   ( ЛОКОМОТИВА)

ФК КУЛ (2011) – ФК Дрим Тим   13:00  ( ЛОКОМОТИВА)