(ФОТО) Машкиот тим составен од играчи 2010 година ја победи женската екипа

Убедлива победа за генерација 2012 во дуелот со Дрим Тим
10/17/2020
(Фотогалерија) Нов триумф за генерација 2012 на контролните натпревари
10/18/2020

(ФОТО) Машкиот тим составен од играчи 2010 година ја победи женската екипа

Пријателски натпревар на женскиот тим против машкиот тим на Кул од генерацијата 2010. На крајот како победник излезе машкиот тим. Гледавме интересен дуел со многу голови и шанси на двете страни. Честитки за двете екипи за прикажаната игра, присутните уживаа во мајсториите на актерите на овој натпревар.

Во продолжение погледнете неколку фотографии од натпреварот.