Термини за пријателските натпревари на ФК КУЛ кои ќе се одиграат во сабота

Пионерските екипи домаќини на ФК Скопје, кадетите и младинците гостуваат во рамките на 1.коло
10/23/2020
ФК КУЛ генерација 2012 убедлив на тестот со Маџари
10/24/2020

Термини за пријателските натпревари на ФК КУЛ кои ќе се одиграат во сабота

Претстојниов викенд, неколку генерации на ФК Кул ќе одиграат контролни натпревари со други противници, а неколку ќе имаат меѓусебни пријателски дуели. Сите натпревари ќе бидат одиграни во сабота, а термините можете да ги погледнете во продолжение.

Термини за натпревари во сабота (24.10)

ФК КУЛ Кисела Вода (2010) – ФК КУЛ Кисела Вода 08:30 ( БАЛОН-КИСЕЛА ВОДА)

ФК КУЛ Кисела Вода (2012/13) – ФК КУЛ Карпош  09:20  ( БАЛОН-КИСЕЛА ВОДА)

ФК КУЛ (2012) ФК Маџари  10:00  ( БАЛОН-КИСЕЛА ВОДА)

ФК КУЛ селекција (2010) – ФК КУЛ (2009)  15:00 ( ЦЕМЕНТАРНИЦА)

ФК КУЛ селекција (2009) – ФК Маџари        17:00 ( ЦЕМЕНТАРНИЦА)

ФК Македонија Ѓ.П – ФК КУЛ (2006)             16:30 ( ЃОРЧЕ)